Όλα τα άρθρα του/της admin

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΩΝ ΕΣΚΑΝΑ

Το  Δ.Σ. του  Σ.Δ.Κ.Ν.Α.  ευχαριστεί   όλους τους διαιτητές  που προσήλθαν  στην εκδήλωση αυτή  και  υπενθυμίζει στα  μέλη  του πως  οι διαιτητές  πρέπει να είναι ενωμένοι. 

Έτσι  μόνο ελπίζουμε για την δική  μας  πρόοδο. Τέλος  ένα εγκάρδιο ευχαριστώ   στο  σύνδεσμο Κριτών  για την  μεγάλη  τιμή  που μας  έκαναν  να συνδιοργανώσουμε  αυτήν  την εκδήλωση.

Με  φιλικούς χαιρετισμούς

ΠΡΟΣ ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΠΙΚΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις (γραπτές και αγωνιστικές) για τους διαιτητές τοπικής κατηγορίας του συνδέσμου μας θα πραγματοποιηθούν είτε το Σάββατο 23/9 είτε την Κυριακή 24/9 ανάλογά με τη διαθεσιμότητα του γηπέδου που θα μας παραχωρηθεί.

Για το γήπεδο και την ακριβή ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής των εξετάσεων θα ενημερωθείτε με νεότερο e-mail.

 

Όποιο  μέλος του συνδέσμου δεν προσέλθει χωρίς να έχει ειδοποιήσει  προηγουμένως το σύνδεσμο με email για το λόγο της απουσίας του θα εξαιρεθεί των αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι την 31/12/2017.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Καλούνται όλα τα μέλη του  ΣΥ.Δ.Κ.Ν.Α σε   Τακτική  Συγκέντρωση  την  Πέμπτη  14  Σεπτεμβρίου  2017  και ώρα  18:30

Θέματα ημερησίας διάταξης:
ΑΓΙΑΣΜΟΣ
Προκηρύξεις  πρωταθλημάτων  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. αγωνιστικής  περιόδου  

 2017-2018.
Διοικητικά  θέματα  που  θα τεθούν από το  Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Η παρουσία των μελών είναι υποχρεωτική .(άρθρο 4 παρ.15 Εσωτερικού Κανονισμού  Ο.Δ.Κ.Ε-άρθρο 7 παρ.1 Καταστατικού Ο.Δ.Κ.Ε.-άρθρο 6 παρ. 7δ και άρθρο 13 παρ. 2  Εσωτερικού Κανονισμού ΣΥ.Δ.Κ.Ν. Α.-άρθρο 5 παρ. 4  Καταστατικού ΣΥ.Δ.Κ.Ν.Α.)